اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: چیزی درباره لغو حمله به ایران نشنیدم

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا جمعه گفته در جلسه‌ای که یک روز قبل در کاخ سفید با رئیس‌جمهور این کشور داشته چیزی درباره لغو حمله به ۳ سایت در ایران نشنیده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 21
کد خبر: ۱۴۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر ، «نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا درباره ادعاهای «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص لغو حمله به ۳ سایت در ایران اظهارنظر کرده و گفته در جلسه‌ای که در کاخ سفید با ترامپ داشته چیزی در این باره نشنیده است.

 

پیش از این «دونالد ترامپ»در حساب کاربری‌اش در توئیتر ادعا کرده بود ۱۰ دقیقه قبل از حمله به سه سایت در ایران دستور توقف آن را صادر کرده است. او مدعی شد بعد از آنکه متوجه شده ۱۵۰ نفر در این حملات کشته خواهند شد از انجام آن صرفنظر کرده است.

 

حملات ادعایی آمریکا قرار بوده به تلافی اقدام پدافند نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سرنگونی پهپاد جاسوسی «گلوبال هاوک» پس از تجاوز به حریم سرزمینی جمهوری اسلامی ایران انجام شوند.

 

ترامپ شب گذشته جلسه‌ای با رهبران کنگره آمریکا برای ارزیابی گزینه‌های آمریکا برای پاسخ به اقدام ایران تشکیل داد. پلوسی یکی از حاضران در این جلسه بود.

 

پلوسی روز جمعه گفت در جلسه دیشب سران کنگره بر ضرورت همکاری با متحدان آمریکا تأکید کرده‌اند. او گفت که رهبران حزب دموکرات هم گفته‌اند هر گونه اقدام نظامی علیه ایران بایستی با مجوز کنگره صورت بگیرد.

 

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا بعد از اتمام جلسه دیشب با ترامپ هم گفته بود که «تمایلی برای جنگ با ایران» وجود ندارد. او همچنین خواستار تلاش حداکثری برای کاستن از تنش‌ها با ایران شده بود.

 

در نخستین ساعات بامداد روز پنجشنبه (۳۰خرداد) یک فروند پهپاد جاسوسی «گلوبال هاوک» آمریکا پس از تجاوز به حریم سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در منطقه روبروی کوه مبارک استان هرمزگان، هدف آتش پدافند نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و سرنگون شد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار